Velkommen til institutionen

Velkommen til Vuggestuen

Vuggestuen Filosofvænget er et sted som indeholder meget kærlighed. Den åbnede i 1952. Dengang boede de ansatte i huset og havde forklæde og hovedkappe på som uniform. Meget er sket siden, både i huset og udenfor huset, mens den gode sjæl er bevaret gennem tiden. Kendetegnende for Filosofvænget er nærværet med de enkelte børn og vores forældresamarbejde. I vores forældresamarbejde vægter vi især dialogen. Det er i dialogen vi sammen finder de bedste veje til børnenes trivsel og udvikling.

Vi er en personalegruppe som består af både mænd og kvinder i alderen 20 – 64 år, med erfaring og ansættelse i Filosofvænget fra få måneder til 37 år. Vi har to dejlige aflukkede legepladser og ligger lige ved siden af Bispebjerg kirkegård og mosen, som vi benytter flittigt.


Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.